Voluntari pentru EUROPEAN THROWING CUP 2016

Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad, alături de Federația Română de Atletism recrutează voluntari care să ajute la organizarea Campionatului European de Aruncări, găzduit de țara noastră în Municipiul Arad. Centrul Județean de Voluntariat Arad a început campania de recrutare a voluntarilor care să contribuie la bunul mers al competiției.

unnamed

Cei care doresc să facă parte din echipa de voluntari care se va ocupa de acest turneu major organizat în premieră de țara noastră trebuie să completeze un formular (care poate fi accesat aici) pe care să-l trimită la adresa voluntariatarad@gmail.com până pe 5 martie 2016. Ținând cont de importanța EUROPEAN THROWING CUP, unul dintre cele mai mari evenimente europene de aruncări, precum și de complexitatea organizării unei astfel de competiții la cele mai înalte standarde, Federația Română de Atletism prin partenerul Centrul Județean de Voluntariat Arad anunță că este în căutare de voluntari, dornici să facă parte din echipa organizatorică pe durata evenimentului.

Voluntarii pot opta pentru următoarele departamente: competiții, IT, media, acreditări, transport, securitate, team attache, marketing, servicii VIP, administrativ, fan zone și logistică. Criteriile de partajare vor fi experiența, necesitatea și opțiunile selectate la completarea formularului.

Evenimentul va avea loc la Arad, în perioada 12-13 Martie 2016.

Descarcă de aici:

Formularul Voluntari EU THROWING CUP 2016 DOC

Formularul Voluntari EU THROWING CUP 2016 PDF

recrutare voluntari THROWING CUP A3 bun