Proiecte

Proiecte curente

Mai multe

RED RUN 2017!

Municipiul Arad deschide porțile tuturor iubitorilor de mișcare pentru cea mai provocatoare cursă urbană cu obstacole, surprize și multă, multă, super multă distracție!

Mai multe

WORLD BOOK DAY 2017

Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat și Centrul de Excelență te invită duminică, 23 aprilie 2017, începând cu ora 17:00, să sărbătorești Ziua Internațională a Cărții la cafeneaua Barfly (Bulevardul Revoluției colț cu str. Unirii Nr. 1).

Mai multe

Easy Towns

EASYTOWNS este un proiect cu o durată de doi ani, menit să stimuleze multiculturalismul și integrarea prin diferite activități…

Proiecte finalizate

Mai multe

CATALOGUL RESPONSABILITĂȚII SOCIALE

Catalogul organizatiilor neguvernamentale, instituțiilor publice, școlilor și companiilor arădene active în proiecte și/sau programe de responsabilitate socială este un instrument deosebit

Mai multe

GALA RESPONSABILITĂŢII SOCIALE ARĂDENE

Competiția GALA RESPONSABILITĂȚII SOCIALE este un eveniment-cheie la nivel local arădean având ca misiune recunoașterea si promovarea inițiativelor de responsabilitate socială

Mai multe

Centrul de Excelență pentru Elevi

Misiunea Centrului de Excelenţă este aceea de a susţine financiar şi logistic educaţia elevilor talentaţi şi motivaţi care, din motive independente de voinţa lor, nu îşi pot atinge excelenţa în cadrul educaţional oficial.

Mai multe

Festivalul Toamneni

Proiectul se adresează în special comunității arădene dar şi celor care doresc să se participe la activitățile din cadrul programului unui festival și să deguste preparatele maestrului bucătar.

Mai multe

RED RUN 2016!

Municipiul Arad deschide porțile tuturor iubitorilor de mișcare pentru cea mai provocatoare cursă urbană cu obstacole, surprize și multă, multă, super multă distracție!

Mai multe

PROIECT LEADERS – 2016

Înscrie-te la unul dintre cursuri și dobândește cunoștinele necesare coordonării, gestionării sau evaluării proiectelor de educație non-formală, formare și dezvoltare personală.

Mai multe

Joburi de vară pentru ELEVI și STUDENȚI

EATON, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice…

Mai multe

Fii Ecologic!

Asociația Centrul Județean de Voluntariat din Arad, în perioada 15 Aprilie – 15 iunie 2016, va implementa proiectul Fii Ecologic finanțat de către Centrul Municipal de Cultură Arad.

Mai multe

Active Volunters

Într-o societate europeană în care preocuparea pentru reconectarea învățământului cu piața muncii este din ce în ce mai prezentă…

Mai multe

World Book Day

Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat și Centrul de Excelență te invită sâmbătă,..

Mai multe

Ziua Internațională a Dansului

Pentru al treilea an consecutiv la Arad se va marca Ziua Internațională a Dansului. Inițiatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Arad…

Mai multe

Ziua Europei

Ziua Europei va fi sărbătorită și în acest an în Arad, pe 9 mai, între orele 11.00 şi 15.00, pe Platoul Palatului Administrativ.

Mai multe

Active Together

Proiectul „Active Together” este aplicat în cadrul Programului „ERASMUS+”, Serviciului European de Voluntariat și implică găzduirea a 12 voluntari EVS din Italia, Polonia și Austria în Arad, Romania.