Joburi de vară pentru ELEVI și STUDENȚI

EATON, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare alături de Centrul Județean de Voluntariat Arad, organizație nonguvernamentală și nonprofit lansează programul JOBURI DE VARĂ PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI 2016 - FĂ PRIMUL PAS ÎN CARIERĂ CU EATON.

 FLYER - JOBURI DE VARĂ PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI

Despre EATON

EATON este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare. Are peste 100.000 de angajați în întreaga lume.

La Arad se asamblează sisteme electrice pentru siguranța clădirilor și a persoanelor și sisteme de semnalizare a situațiilor de urgență.

Ce căutăm?

Tineri cu vârsta minimă de 18 ani care doresc să facă primul pas profesional într-o companie internațională. Echipa noastră de va ajuta să te integrezi și să faci primii pași în carieră. Vei fi parte dintr-o echipă care asamblează și testează sisteme pentru siguranța clădirilor și a persoanelor și sisteme de semnalizare a situațiilor de urgență.

Ce oferim?

Contract de muncă pentru perioada verii, salariu și pachet de beneficii motivant, tichete de masă. Asigurăm transport în Arad, Pecica, Macea, Curtici.

Program de lucru flexibil în 2 schimburi.

Posibilitatea de a învăța și de a lucra într-o companie multinațională, unde poți să îți dezvolți abilități tehnice disciplina muncii dar și abilitățile de comunicare și lucrul în echipă.

Aplică acum completând formularul de înscriere online

https://www.surveymonkey.com/r/joburistudentisielevi

 Termen de înscriere 15 iunie 2016.

 EATON (fosta denumire Cooper Industries Romania)

Adresă: Zona Industrială Vest Arad, str. 3, Nr 12, Județul Arad

Mail: CIADRecruitment@eaton.com

Telefon: 0257-201-430, 0257-201-468

Website: www.eaton.com

Asociația Centrul Județean de Voluntariat din Arad

Adresă: Bulevardul Revoluției Nr 87 ap 6 Arad

Mail: voluntariatarad@gmail.com, contact@voluntariatarad.ro

Telefon: 0749480835

Website: www.voluntariatarad.ro