ÎNSCRIE-TE VOLUNTAR! Vopsim la Secția de Pediatrie 1 din Arad – 18-21 mai 2016

Centrul Județean de Voluntariat Arad alături de Poliția Locală Arad, partenerul și inițiatorul proiectului Cutia cu Monede, organizează o activitate de vopsit holuri, paturi, degajare mobilier vechi dimensiuni mci și mijlocii, aranjarea mobilierului nou din achiziționat prin proiectul Cutia cu Monede la Secția de Pediatrie 1 din Arad.

voluntar la spitalul de pediatrie-01

Dacă te numeri printre cei care își doresc să sprijine această activitate, ai șansa să te înscrii până la data de 18 mai 2016, prin completarea formularului online, accesând link-ul: 

 https://www.surveymonkey.com/r/VOLUNTARPEDIATRIEARAD

Vârsta minimă pentru înscrieri este de 16 ani, iar condițiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezența de spirit și seriozitatea. Va fi necesar contract de voluntariat iar în cazul voluntarilor sub 18 ani acordul părinților.

Activitățile se vor desfășura în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Secția de Pediatrie 1 și boli infecțioase copii, zilnic în perioda 18-21 mai 2016, în intervalul orar 13.00-17.00.

Programul de voluntariat al activității este derulat în parteneriat Poliția Locală Arad, Asociația Educatio, Asociația City Guide, Centrul de Excelență Arad și Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad.

Asociația Centrul Județean de Voluntariat gestionează procesul de recrutare, orientare, instruire și training, supervizare și monitorizare al voluntarilor.

În urma activităților, se va emite certificat de participare.

Asociația Centrul Județean de Voluntariat din Arad

Adresă: Bulevardul Revoluției Nr 87 ap 6 Arad

Mail: voluntariatarad@gmail.comcontact@voluntariatarad.ro

Telefon: 0749480835

Website: www.voluntariatarad.ro